Thursday, August 21, 2014

Jamuan Raya Kementerian

Hujung bulan syawal ni mcm biasa lah bila duduk kementerian ni, ada sajalah jamuannya. Jamuan Raya. Jamuan Bahagian, Jamuan Jabatan, and harini paling meriah Jamuan Kementerian. Sambutan bersama YB Datuk Abdul Rahman Dahlan, Menteri KPKT ni.

Tahun ni event menjamu semua bukak booth. Darilah booth buah (JKT Senang angkut buah buahan tempatan) sampai lah kesedap sedap menu.

 
Ini booth JKT. Dgn buah-buahan tempatan.

Ada kaaaacang pool! Ada nasi dagang, satay, lemang, rendang, nasi impit, lodeh, pizza, dan macam2 lagi. Boleh kata meriah jugak. Tgk gambar aje lah. Ini baru satu side saya pusing.


Lepas dah tawaf, tangan dah penuh.. Xdan lah saya nk snap gambar sana sini.


Ada jugak group busker dr PTD2 kpkt ni. Menghiburkan vvip. Somehow mmg meriah jugak lah sambutan raya kpkt tahun ni. welldone.


Aku nk makan tapau2 semua naik ofis. Makan dkt atas n budak2 lain. Alhamdulillah kenyang!...
Xdan lah nk meriah2 kt bawah. 

Nak Q utk kambingggg aje x dapat ni. Mana2 event KAMBING ni mmg lah gagah ramai betul manusia nk Q makan. Hahaha. Terpaksalah gagah aku carik kambin golek kat paso malam ja. Hahahaha

Ok lah nak balik dah. Ciaw.

(:
Post a Comment