Monday, September 19, 2016

Explore Payakumbuh, Bukit Tinggi - Padang 2 (Sedang dikemaskini)

Assalamualaikum,
Hi...

Tenang semua. Part 2 trip ke Ranah Minang sedang melincah dikemaskini.
Sedang bz. Xdan nk mengerah jejemari nk menaip.

Kita kasi chance korang layan Video Travelogue with #thebujengs
Day 1 & Day 2! Tunggu kejap video kat bawah ni loading ya.

#TheBujengs  Travelogue Day 1



Special untuk korang yg sudi drop by kat sini menanti Day 2 atau part 2 diupdate.
Nnt korang singgah lagi k. InsyaAllah nk update dgn lebih proper sikit. Ni layan dulu video ok! Khas untuk korang. Makin busy plak naik2 drpd cuti ni.

Bawah ni travelogue Day 2.
Loading maybe lambat sikit. Tenang ya.





Korang layan je tenang2 k. Once dah kemaskini pat 2, otomatik muncul la diuang blog dan di link ya sebetulnya! Best oh part 2 ni. Back to nature sgt! Best. Rindu Payakumbuh. Sampai ke hairini xhabis2 layan ayam den lapeh. Sampei ke smule aku tibai.

Ok nk siapkan kerja sikit.

Thanks korang sudi singgah. InsyaAllah nk kurang2 kan habuk sawang kt blog ni.

Boleh baca part 1 di link -->>  DillaTravelogue Ranah Minang Part 1