Wednesday, October 28, 2015

Perkara Rawak

Assalamualaikum.

Hi. Hello. Apa khabar?
Lama sangat x menaip sesomething yg menarik dkt blog ni.

Ntah adeke yg rindu's???

Actually baru je lepas saja² blogwalking. Rasa rindu sangat nk menaip dkt blog sendiri. Tp xde apa yg menarik sgt nk share.

Wpun sendiri ada la travel sana sini kejap. Niat dlm hati nnt nk share kt blog. Sudahnya? Share di Instgram jugak. Mostly kt sana je banyak share skrg. Carik kita kat IG Dilakochan ok?

Skrg ni pon tgh lepak kt Bukit Tinggi. Nak kata cuti sgt pon x. Nak kata kerja sgt pon...... Tak la nama kerja sgt. Kira mcm chill kejap keluar dr KL/ Putrajaya. Amik angin atas bukit. Atas urusan kerja jugak.

Ok lah, since kita pon update blog via phone je ni. Leceh plak nk share gmbr.
Laaaater.. Kita update blog dgn gmbr best².

Last time travel ke korea pon xdan share lg.
:(

Nnt update lg benda² rawak kt sini. Sambil buang² sawang!

TakeCare everyone.

Monday, June 8, 2015

Pesen pesen janji..

Pesen janji...

Buat janji, tepati @ tak belakang kira.
Asal bjanji buat sedapkan hati.

Buat janji, nak ambil hati.
Janji itu ini, lepastu sepi.

Janji..
Janji manis manis...
Bila lupa, buat takde pape..

Janji lepastu lupa..
Lupa lepastu biar...
Mula la pura pura...

Orang mcm ni aku simpan je dlm hati.
Nak komplen nnt terasa hati.

Esok lusa dia janji lagi,
Aku iyakan saje...
Dalam hati ni, niat jgn mengharap janji org..

Sedangkan najib pun janji dicapati di pangkal bibir..
Inikn pula penanam tebu ditepi bibir..